perjantai 15. marraskuuta 2013

FBI todisti, että häkenauha on aito ja että sitä ei ole lavastettu

"Todistaja ja FBI yhtä mieltä: Hätäpuhelun äänet aitoja


Todistaja Risto Hemmi on FBI:n kanssa samaa mieltä siitä, ettei hätäkeskusnauhaa ole manipuloitu. Yhdysvaltain keskusrikospoliisi analysoi vielä toistamiseen nauhoitteen syyttäjän pyynnöstä. Esimerkiksi mitään ennalta nauhoitettuja osuuksia FBI:n spesialistit eivät löytäneet."

http://www.satakunnankansa.fi/Kotimaa/1194843534090/artikkeli/todistaja+ja+fbi+yhta+mielta+hatapuhelun+aanet+aitoja.html

Tämä myös todistaa, että Anneli Auer on syytön, koska poliisi tuli paikalle 3 minuuttia 20 sekuntia hätäpuhelun päättymisen jälkeen ja siitäkin ajasta AA keskusteli yli minuutin poliisien kanssa ja oli poliiseja vastassa. Kahdessa minuutissa ei kukaan lavasta paikkoja toisen tekemäksi ja häivytä teon jälkiä itsestä pois (Anneli oli veretön ja kuiva (omaa pistohaavaa lukuunottamatta)  
poliisien saapuessa paikalle).

Toki voi valita, pitääkö uskottavampana FBIn lausuntoja tai tekohetkellä 3-7-vuotiaiden lasten kertomuksia, joiden kertomukset muuttuivat radikaalisti sen jälkeen kun heidät siirrettiin Annelin veljelle, joka tienaa lapsista 9000 euroa kuussa ja joka on eristänyt lapset muusta suvustaan ja isosiskostaan ja joiden todistajalausunnot samainen veli nauhoitti aivan silmiinpistävästi lapsia johdatellen.

Lapsi: "Sieltä kuului naps, naps" Veli: "ai niinkuin nauhurin ääntä" Lapsi: "Joo, just näin, nauhurin ääni se oli". (mukaeltu versio, mutta näin lapsia johdateltiin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti