maanantai 1. heinäkuuta 2013

Auerin uusimman tuomion oudot taustakuviot

Hämmästelemistä riittää...

Lääkäri Minna Joki-Erkkilä on syyttäjien tärkein todistaja Anneli Auerin seksuaalirikosjutussa. Kaikki Auerin tytöt olivat fyysisesti koskemattomia, tämä ei kuitenkaan estänyt Minna Joki-Erkkilää väittämästä, että tytöt on raiskattu, mutta neitsyys on palautunut heille takaisin. Tällaisillako väittämillä Suomessa tuomioita jaellaan. Eikö loogisempaa olisi olettaa, että tytöt ovat olleet koko ajan koskemattomia. Oikeuslääketiede ei myöskään tue käsitystä, että immenkalvot voisi kasvaa takaisin ja varsinkin x3, joten Minna Joki-Erkkilän lausunto on asiantuntemattomuudessaan ihan vertaansa vailla.

Auerin tytöt tutkittiin vuosina 2009 ja 2010. Mitään jälkiä ei löydetty. Jos jotain jälkiä on, ne ovat syntyneet aikana, jolloin Auer on istunut vankilassa.

Myös tarina saatananpalvonnasta ja syytteet siihen liittyvistä viiltelyistä kaatuivat. Syyttäjät olivat sivuuttaneet lapsille vuosina 2009 ja 2010 tehdyt lääkärintutkimukset, joissa oli tarkasteltu myös ihoa, joka oli siisti, ilman mainittavia arpia. Jos Joki-Erkkilän löytämät viiltelyarvet ovat todellisia, ne ovat syntyneet myöhemmin. Aikana, jolloin Anneli Auer on istunut tutkintovankeudessa, miehensä murhasta syytettynä.


Lääkäri Minna Joki-Erkkilän oma 17-vuotias tytär surmattiin tammikuussa 2011, teon tehnyt tytön maahanmuuttajataustainen poikaystävä hukuttautui. Kaiken huipuksi Karoliina Kestin skootteri löytyi Joki-Erkkilöiden kodin piha-alueelta (asunto-osakeyhtiö, jossa useampi asunto) Likolammenkatu 6:sta puoli vuotta myöhemmin. Todella kummallisia yhteensattumia kertakaikkiaan ja nyt sama lääkäri on Auerin jutun päätodistaja... Eikö kuulosta kuin joltain epäuskottavalta salapoliisiromaanilta.

Ja voiko lääkäri olla mitenkään luotettava asiantuntija, jos hänellä on tällainen henkilöhistoria ja oman tyttären henkirikoksesta on kulunut niin lyhyt aika.

Anneli Auer ei edelleenkään saa puolueetonta oikeudenkäyntiä.

Avainkysymys kuuluu edelleen. Kuka murhasi Jukka S.Lahden ja Pekka Puputin, jotka kuolivat peräkkäisinä öinä. Kaikki tämä Anneli Auerin oikeudenkäyntifarssi on yksin siitä syystä, että oikea tekijä halutaan pitää pimennossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti