keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Veriset kengänjäljet todistavat ulkopuolisesta hyökkääjästä

Kengänjälkiä löytyi useita. Mittasuhdekuvasta voi päätellä, että kysesssä oli n. 30-31 cm. pitkä kenkä, joka vastaa n. 43 tai 44 numeron kenkää.

Hovioikeuden päätöksestä:

"Tapahtumapaikasta laaditun valokuvaliitteen useista valokuvista, poliisin teknisen tutkinnan pöytäkirjasta 14.4.2010 sekä ZP:n kertomuksesta ilmenee, että terassilla oven edessä oli ollut muovituoli, jolla oli ollut osittainen karkeakuvioisen kengän kurajälki. Terassilla ja siellä olleissa lasinpalasissa oli ollut kaksi veristä kengänjälkeä, ja ne olivat suuntautuneet terassin ovesta poispäin vasemmalle. Terassilla sekä talon ulkoseinässä oven oikealla puolella oli lisäksi ollut joidenkin veripisaroiden jälkiä, ja ovessa oviaukon vasemmalla puolella oli ollut verinen hansikkaan jälki. Makuuhuoneen lattialla oli ollut runsaasti verisiä paljaan jalan sekä karkeakuvioisen kengän jälkiä. Viimeksi mainitut jäljet olivat olleet samanlaisia kuin terassilla olleet kengänjäljet, ja ne olivat suuntautuneet terassin ovelle päin. Seinässä oven oikealla puolella oli ollut veritahroja. Olohuoneen lattialla oli ollut jonkinlainen verinen jälki. ZP on kertonut, että vain vertailukelpoiset jäljet oli valokuvattu.

Terassilla oven edessä olleen muovituolin kurainen kengänjälki sekä makuuhuoneen, ruskeiden housujen ja terassin veriset kengänjäljet viittaavat siihen, että terassilta on ikkuna-aukon kautta menty ensin sisään taloon ja sen jälkeen sieltä on samaa kautta tultu takaisin ulos terassille."

Helppoa. Kun hyökkääjä oli mennyt terassin lasiovesta sisään, hän oli käyttänyt tuolia apunaan ja tuolissa oleva jälki oli ainoastaan kurainen. Kun hyökkääjä tuli ulos tapettuaan Jukka S.Lahden kengänjäljet olivat verisiä. Tämä jo yksin todistaa ulkopuolisesta hyökkääjästä. Täysin loogista ja selvää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti