lauantai 7. syyskuuta 2013

Onko tuomio ja kaikki päätetty jo etukäteen?

Nimimerkki Pake kommentoi täällä

"Luin lehdestä todistajien suojeluohjelmasta joka maksaa suomelle 700000e viidelle henkilölle. Ei kai nyt vaan ole kyseessä Ari ja Minna & lapset. No tämä tuli nyt vaan mieleen ja tuli tämän tapauksen yhteydessä ynnättyä 1+1 . Ja murhainfossa kaksoset rantakoski /csi jotain jo vihjaili uusista henkilöllisyyksistä ….. Onko kaikki päätetty etukäteen, ja lasten kertomuksia ei kukaan kyseenalaista. Jos ovat kyseiset henkilöt suojelukseen asti, niin valheilla ovat päässeet pitkälle."


Luin eilen minfoa (kammottava paikka kammottavine kommentoijineen, vain muutama järki-ihminen siellä)  ja todellakin tuo CSI ei ole mikään tavallinen nimimerkki vaan voisi hyvinkin olla Auerin tapaukseen sekaantunut poliisi.

Nimimerkki Kuolemannaakka arvioi nimimerkistä CSI näin:

"Todennäköisesti peitepoliisina tai ainakin kuuntelulaitteiden asentajana oli nimimerkki CSI, koska hän tiesi, että kuuntelumikrofoneja oli vain yksi. Tämä voimakas mikrofoni sitten tallensi juttelut kaikkialta kämpästä, myös suihkusta. En muista tällaista seikkaa missään koskaan mainitun, joten CSI:lla pitää olla jotain ensikäden tietoa asiasta.

Ai mutta oliko tää nyt henkilöspekulaatiota? No, ihmettelen, miten CSI tiesi kaiken tallennetun yhdellä mikrofonilla. Hän ei koskaan asiaa selittänyt."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti