tiistai 24. syyskuuta 2013

Annelin veljen "tärkeä" havainto

Oikeudessa veli yhtäkkiä kertoi kesken istunnon ihmetelleensä, kun Jukka S.Lahti luki ennen jouluisin Tex Willereitä, viimeisenä jouluna (siis ilmeisesti reilu vuosi ennen kuolemaansa, koska Jukka S.Lahti murhattiin 2.12) Jerry Cottoneita.


Tosi outoa joo...


Syyttäjällä eikä puolustuksella ei ollut kysyttävää asiasta.

Kumma kun ei ollut. Onhan tää nyt merkittävää, että lukeminen vaihtuu Tex Willereistä Jerry Cottoniin.

Oikeudessa Annelin veli raivosi ja kiroili, kun syyttäjä oli kysellyt lomautetuksi joutuneen Auerin veljen lähiaikojen vene-(150 000 euroa) ja autohankinnoista (50 000 euroa). Annelin veli kun saa Satakunnan kansan mukaan Annelin lapsien hoitamisesta 9000 kuussa. Järkyttävä summa, kun vertaa siihen, että kolmesta lapsesta saatavat lapsilisät ovat 366 euroa kuussa. Tai jos vertaa vaikka perhepäivähoitajan palkkaan.

Näin Annelin veli raivosi.

"Revitetään sitten auki jumalauta koko Suomelle, että Mannerkin saa kicksit tästä. Se on noin 8 000 euroa", veli huudahti.

Niin ja oikeudessa olivat molemmat veli ja vaimo olleet koko ajan selin Anneliin päin, jos olisivat rehtejä todistajia ja puhuisivat totta pystyisivät kyllä todistamaan ja katsomaan ihan kasvoista kasvoihin. Nyt tuo lymyäminen ja pakoilu vain kertoo, että heillä on hävettävää ja varmaan eivät häpeältään kestä Annelia katsoa, kun näkevät mihin jamaan ovat hänet saattaneet.

http://www.hs.fi/kotimaa/Auerin+veli+kimmastui+kysymyksist%C3%A4+Revitet%C3%A4%C3%A4n+sitten+auki+koko+Suomelle/a1379986908126

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti