sunnuntai 25. elokuuta 2013

Dna-tunnisteesta

Nyt halossa olleen ulkopuolisen dna:ta on pyritty selittämään, että onkin kuulemma jonkun poliisin dnata, jolta saatiin näyte vasta tänä vuonna. Minä kun en usko tähän yhtään väitteeseen, koska oletusarvoista on, että kaikilta niiltä ne jotka joutuvat tutkittavan näytteen kanssa tekemisiin otetaan dna-näyte ja näin oli hovioikeuden päätöksen mukaan oli myös tapahtunut.

"Todistajan, tutkinnanjohtajana toimineen komisario ZV:n kertomuksesta ilmenee, että poliisi oli pyrkinyt kattavasti selvittämään kaikki mahdolliset mieshenkilöt, jotka olivat voineet olla tekemisissä puheena olevan halon kanssa. Poliisi oli tutkinut talossa käyneiden mieshenkilöiden, myös halkojen toimitusketjuun ja takan nuohoamiseen liittyneiden, DNA-tunnisteet. Henkilöä, jonka DNA-tunniste olisi sopinut halosta todettuun DNA:han, ei ollut kuitenkaan löytynyt."

Niin, miten se oikein menikään?

Syyttäjä väittää, että savuavia aseita ei ole. Mutta niitä on vaikka miten monta.

-surmaajalta pudonnut vanha kalankäsittelyssä ollut fileeerausveitsi, joka oli toinen käytetyistä surma-aseista, toista surma-asetta (astaloa) ei ole löytynyt, koska surmaaja vei sen mukanaan
-veriset jalanjäljet ja kengät mistä jäljet on peräisin ja joita ei ole vielä löytynyt
-ruskeat kuidut, joita oli vain siellä missä surmaaja kamppaili Jukka S.Lahden kanssa, muualta talosta niitä ei löytynyt eli olivat irronneet ulkopuolisen hyökkääjän vaatetuksesta

Ulkopuolisesta tekijästä on näyttöä vaikka minkä verran, mutta kaikki tämä näyttö pyritään sulkemaan pois ja pyritään täysin tosiasioiden vastaisesti, tosiasiat ohittamalla ja fantasiatarinoilla tekemään Annelista syyllinen. Siksi tämä oikeudenkäynti vain jatkuu ja jatkuu, koska syyttäjäkään ei lopulta voi tosiasioille yhtään mitään ja kaikilla muilla keinoilla (kuten demonisoimalla Anneli pedofiiliksi ja saatananpalvojaksi) sitten pyritään kiertoteitse tekemään Annelista syyllinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti