lauantai 24. elokuuta 2013

Miten poliisi ei tiedä miksi Jukka S.Lahti soitti useasti ennen surmaa Porvoon poliisiin?

Anteeksi vain, mutta on ehkä vähän outoa, että poliisi ei tiedä miksi poliisiin on otettu yhteyttä ja vielä kun tämä on tapahtunut ainakin kolme kertaa.


IL: Jukka S.Lahti soitti poliisille ennen murhaansa

"Ulvilan surmajuttu saa uusia outoja käänteitä, kertoo keskiviikon Iltalehti. Lehden saamien tietojen mukaan surmatyön uhri Jukka S. Lahti oli yhteydessä Porvoon poliisiin ainakin kolmeen otteeseen juuri ennen kuin hänet murhattiin.

Tieto ilmeni Lahden matkapuhelimen teletunnisteista, mutta jostain syystä asiaa alettiin tutkia vasta viime kesänä. Silloin myös murhasta syytetyn Anneli Auerin puolustus sai tiedon asiasta. Jukka S. Lahti murhattiin kotonaan Ulvilassa loppuvuodesta 2006.


Numeron haltija oli Iltalehden tietojen mukaan Porvoon poliisissa työskennellyt vanhempi rikoskonstaapeli, joka ei ollut soittojen aikana työvuorossa. Tutkimuksissa ei selvinnyt, kuka konstaapelin puhelimeen vastasi.


Selvityksissä ei myöskään löydetty mitään syytä sille, miksi Lahti oli yhteydessä juuri Porvoon poliisiin. Porvoon poliisilla ei ollut vireillä mitään Lahteen liittyvää tutkimusta tai selvitystä.


Joku Porvoon poliisissa oli kuitenkin urkkinut Jukka S. Lahden henkilötietoja poliisin tietorekisteristä ennen Lahden murhaa. Urkkijan henkilöllisyyttä ei saatu selville. Poliisi, jonka tunnuksia oli käytetty, kiisti urkinnan. Hän epäili, että tunnuksia oli käyttänyt luvatta joku muu."


Ei nyt luulisi olevan vaikeaa selvittää miksi Jukka S.Lahti oli yhteydessä poliisiin. Ihan varmasti joku ja useampikin tietää mistä on kyse. Kuinka paljon tässä tapauksessa on pimitetty tietoa ja kuka sitä tietoa oikein pimittää ja miksi?

Anneli vaan linnaan, niinkö? Pakkohan se murha on nyt jotenkin kuitata alta pois. Ja kaikki tämän tapauksen pimittäjät nukkuvat yönsä hyvin, kun ovat saaneet Annelin ja hänen lastensa elämän tuhottua loppuelämäksi. Mitä nyt yhdestä äidistä ja muutamasta lapsesta ja heidän elämästään, kun on niin paljon tärkeämpää pitää ne valheen kulissit pystyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti