lauantai 24. elokuuta 2013

Kuinka demonisoida ihminen ja tehdä hänestä hirviö

No tehdään hänestä ensin pedofiili ja sitten vielä vaikka saatananpalvoja. Maalaillaan oikein karmeita kauhukuvia, kerrotaan, että lapset ovat täynnä arpia, mutta ne näkyvät vain valitettavasti jollakin uv-valolla, kun niitä oikeasti ei paljain silmin voi nähdä.

Tämä on kiinnostavaa, että jotkut uv-valotutkimukset on katsottu päteväksi oikeuslääketieteelliseksi näytöksi, vaikka tieteellistä tutkimusta koko uv-valon luotettavuudesta oikeuslääketieteellisiin arviointeihin ei ole käyty ja oikeuslääketieteessä niitä ei edes käytetä epäluotettavuutensa takia. Mutta Minna Joki-Erkkilä mutuarvioineen on ilmeisesti tässäkin tienraivaaja.

Ja samoin Joki-Erkkilä väitti, että Auerin lapset on raiskattu, mutta immenkalvot on vaan kasvaneet takaisin peräti kolme kertaa. Tämä on Joki-Erkkilän mielestä tietenkin mahdollista, koska joskus on todettu sellaisen olevan mahdollista. Miten todennäköistä on, että tämä harvinaisuus tapahtuisi kolme kertaa ja vielä saman perheen lapsilla? Ei voi kuin ihmetellä näiden asiantuntijoiden tasoa. Ja heidät on näköjään kaikki haalittu todistamaan Anneli Aueria vastaan noilla huuhaa-väitteillään.

Keisarilla vaan ei ole vaatteita.

Anneli Auerin seksuaalirikostuomiossa on paljon sellaista, mikä ei vaan kestä päivänvaloa ja puolueetonta tarkastelua eikä ihme kun perustuu päivänvalon sijaan uv-valoihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti