tiistai 20. elokuuta 2013

Kuka on Annelin Auerin ja tämän lasten elämään soluttautunut peitepoliisi?

Mikko Niskasaari on julkaissut kuvan tästä salaperäisestä "Seppo Mäkelästä", jonka päätehtävänä oli etsiä jotain raskauttavaa Anneli Auerista. Kuka tämä "Seppo Mäkelä" mahtaa olla oikeasti?

http://mikkoniskasaari.fi/node/165

Huomattavaa on, että "Seppo Mäkelä" ei löytänyt niin mitään viitteitä lasten kaltoin kohtelusta, vaikka ujuttautui Annelin ja lasten elämään ja seurasi sitä puolen vuoden ajan. Kaikki nämä syytökset kehitettiin myöhemmin.

Peitepoliisi "Seppo" ei vuonna 2009 havainnut lapsissa mitään huolestuttavia piirteitä tai oireita. Hän kiitteli äidin suhdetta lapsiinsa. Siitä seuraa, että "Sepon" raportti olisi ollut puolustukselle oleellista aineistoa myös perin omituisessa seksuaalirikosjutussa, jota syyttäjät alkoivat kehrätä kokoon vuonna 2011, kun Turun HO oli hylännyt murhasyytteen.

"Sepon" raportti puhuu myös syyttäjien uusia murhajutun todisteita vastaan. Muutamien lasten vuonna 2011 Auerin veljen haastattelemana kehittämien tarinoiden uskottavuus vuoden 2006 tapahtumista on erittäin heikko jo yksin siksi, etteivät he kertoneet mitään tämän suuntaistakaan vuonna 2009, jolloin "Seppo" kuitenkin kehuu lasten suhtautuneen häneen luottavaisesti.

Syyttäjien tulisi perustella avoimesti ja rehellisesti, miksi "Sepon" raportti ei kelvannut heille näytöksi tärkeimmältä osaltaan: siitä mikä siitä puuttuu. Siitä puuttuvat kaikki havainnot sellaisista ongelmista, joita varmasti olisi ollut, jos lapset olisivat jo kolmen vuoden ajan tienneet äidin tappaneen isän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti